23 Maj 2011
2011-05-23 kl. 00:49:12 | Frejas Liv | Kommentarer (1)

Det har varit fel på kodningen i bloggen och därför har inte mitt nya inlägg varit synligt och åäö hade ersatts av konstiga tecken. Jag har inte orkat gå in och försöka lista ut vad som är fel fören nu ikväll (när jag egentligen ska sitta och plugga till tentan som är om 7 dagar). Jag är verkligen spyless på allt vad bloggdesign heter men nu när skolan är slut snart så kanske jag har mer tid att sitta och knåpa med alla halvfärdiga designer som jag delat ut till folk och kanske även fixa en ny hit! Men hoppas inte för mycket. Jag brukar vara väldigt entusiastisk innan jag sätter igång men när jag väl sitter där blir jag tokig av det.

Freja mår förövrigt bra och har fått ta sig årets första smygdopp i helgen. Vi for och skulle kolla upp en strand som vi sett på kartan som ligger här i krokarna och då passade Freja på att doppa tassarna... Och resten! Det var mycket uppskattat även fast jag tyckte det var lite för kallt egentligen.

Kameran används nästan aldrig längre.. Jag måste verkligen skärpa mig på det området! Nästa vecka då skolan tar slut och alla arbeten är inlämnade så ska jag ta och gå ut en sväng med vovve och kamera och försöka få till några fina bilder.

Bjussar på några bilder som är tagna förra helgen!


Freja leker med syrran! Dom älskar verkligen varandra dom två!




Busvovve! Där ser ni förresten en ny kedja som vi köpte till henne.
Jag har stått och dregglat vid den där många gånger men den kostade
nästan 400 spänn och det känns lite väl dyrt för en kedja. Men så reade
dom ut kedjorna för 50 spänn styck och då fick den följa med hem.
Men hon blir så skitig runt halsen av den så den får ligga och samla damm istället!


Freja testar Jullans kompis keps! Hon ser ju sådär lagom road ut:P Men hon bryr
sig inte nämnvärt, bara man har uppmärksamheten på henne är hon nöjd:)


8 Maj 2011
2011-05-08 kl. 16:13:52 | Frejas Liv | Kommentarer (0)

Sorry för den urusla uppdateringen. Jag har lessnat lite på att blogga tror jag och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men jag ska verkligen försöka bättra mig, men jag lovar ingenting.

Nu har vi fått flytta ut ur lägenheten i Luleå och fått en lägenhet som ligger högst 15 minuter från universitetet (i klockanalldelesförtidigtpåmorgonentakt). Medan jag har varit här och gått i skola på vardagarna har Freja varit hemma med Stefan och tjollat på som vanligt.

Jag har varit ganska nervös runt Freja eftersom hon varit så reserverad mot karlar och till och med vissa tjejer ibland. Det resulterar i att jag spänner mig och oroar mig för att hon ska göra något dumt då någon kommer fram och vill hälsa. När jag verkligen tog tag i min egen nervositet och istället gav henne en chans så slappnade även Freja av och nu har vi inte haft några problem även fast hon blivit "utsatt" av främmande människor.

Senast i Fredags så satt vi på stan och tränade på passitivitet då ett gäng halvgangstrar i min ålder kommer och går bakom mig. Plötsligt säger en av dom: Fan! Snygg hund, vi snor den! Jag hann inte bli orolig ens eftersom en annan kille precis efteråt utbrister: åååh! Vad gullig den är!
Dom kom och satt sig brevid oss för att prata och klappa på freja och då passade hon på att hoppa upp i knäet på en av dom för att ta chansen till ett riktigt amstaffhångel.

Igår var vi till en kompis som har en cocker spaniel hane på 5-6 år. Freja fick först inte gå fram till honom alls eftersom jag ville undvika bråk. Men efter ett tag blev vi modiga och testade låta dom hälsa på varandra under extremt kontrollerade former. Att hon blev lite väl bossig må vara, men att jag kunde bryta henne trodde jag aldrig! Det kan ju ha att göra med att Mozart är väldigt lugn och inte brydde sig så mycket om henne. Men ändå! Helt otroligt vad imponerad jag blir av henne:)