13 Mars 2011
2011-03-13 kl. 15:46:46 | Frejas Liv | Kommentarer (0)

Jag är så dålig på att blogga! Det är mycket mycket roligare att läsa andras bloggar än att blogga själv. Dessutom använder jag nästan aldrig kameran längre och då blir man ännu mindre motiverad att blogga.

Freja mår hur bra som helst och har börjat få vårkänslor. Med andra ord är hon asjobbig.. Haha. Nä men nu när alla andra hundägare vågar sig ut (dom verkar ha hållt sig inne hela vintern) så blir det ju givetvis fler hundmöten. Oftast går det bra att bara gå förbi men om man stannar och pratar med ägaren blir det liv i lådan. Men när vi flyttat till Skellefte ska jag gå med i brukshundsklubben och börja hänga där med henne. Då kommer det nog ordna upp sig, det är jag övertygad om! Hon är inte van helt enkelt.

Igår var vi och gick på isvägen med hela familjen och ungarna åkte skridskor. Det var väldigt uppstressande för Freja som gärna ville vara med och halka runt på isen. Hon lugnade ned sig någorlunda efter ett tag men när alla "hennes människor" gick så utspritt blev det lite för mycket för hennes lilla huvud. Det var jättetrevligt och bra träning för Freja. Jag fattar inte att vi inte gjort det förut. Nästa helg ska vi ge oss ut igen om det inte är dåligt väder.

Freja blir jäääätte busig när det är halkit.