28 December 2010
2010-12-28 kl. 21:41:23 | Frejas Liv | Kommentarer (1)

Det blir dåligt med bloggande eftersom vi inte gör något speciellt på dagarna.

Det är ju rätt kallt nu så Freja föredrar att ligga inne i soffan och gosa med oss istället för att gå ut. Just nu är vi i Vuollerim och Freja fick stanna hos mommo och moffa för att bli lite bortskämd såhär i juletider. På Julafton fick hon sig ett rejält julbord och mådde hur gott som helst! Så jag tror nog inte att hon har något emot att vara hos dom istället för att följa med oss. Där har hon ju fler som kan ägna henne uppmärksamhet. Och uppmärksamhet och mat är det viktigaste i livet för den damen!

Anledningen att jag lämnade henne hemma är för att jag är så osäker på henne med nya människor. Hon har blivit helt omvänd sen jag kom hem och det verkar inte bli någon bättring. Det kan ju vara för att jag blir jättenervös så fort någon kommer fram och ska klappa henne. Ute är det inga problem men är vi någonstans där hon anser att hon äger stället blir det problem. Hon vaktar något fruktansvärt och har en rätt stadig röst kan jag tala om!

Men jag tror nog att vi kommer att lösa det där tids nog! Hon har ju en speciell bakgrund och hela hennes valp/unghundsliv har ju ägnats åt sjukdomen så det här var väl egentligen att räkna med.



Valkvovven!

Just chillin'

Vi har hunnit hälsa på Linda och Jiddra. Freja har tagit efter jiddras
sköna poser men har aldrig lyckats med den här:P


Men oftast så blir det "köttbullen". Den är bekvämast:)