8 Juni 2011
2011-06-08 kl. 15:58:42 | Frejas Liv | Kommentarer (0)

Nu har äntligen terminen tagit slut för min del, alla arbeten är inlämnade och sista tentan gjordes för över en vecka sen. Nu är det bara tre år kvar! Även fast jag kommer att jobba i princip hela sommaren så känns det skönt att kunna ha fritiden som fritid och inte behöva fokusera på litteratur och grupparbeten hela tiden. Då kan jag lägga mer tid på Freja också!

Snart börjar det också bli badväder och jag funderar på om vi ska ta och slänga Freja i älven någon dag här så att hon får rehabba sig lite. Hon började löpa idag och jag antar att dom har samma regler vid löp i Öjebyn som i gammelstan på rehab. Jag vet inte om jag nämnde att vi bytt till rehab i Öjebyn för att det blir närmare för oss från Skellefteå. Men jag vet inte riktigt om jag trivs där så bra än, jag ska ge dom tio-kortet ut och bestämma om vi återvänder till gammelstan efter det. Just nu lutar det åtminstone åt att vi gör det.

Dels har inte hon som jobbar där nu någon utbildning eller tidigare erfarenhet av rehabilitering av hundar och dels har hon ingen aning om Frejas historia. Det har varit så mycket trassel och komplikationer med henne och jag känner mig så trygg i gammelstan som har följt oss hela vägen och vet exakt vad som hänt. Men som sagt, vi ger dom tio gånger på sig så får vi se hur jag känner då. Ett par mil extra (eller 10) varje vända får det vara värt om jag inte känner mig säker och trygg.

Annars är det bra med Freja. Jag har anat att löpen närmade sig ett tag nu eftersom hon varit så lugn. Dessutom är det ju faktiskt skitlängesen hon löpte nu så det var väl dags! Just nu är vi i Lule hos mina föräldrar och går ned och tittar på fåren varje dag. Lammen är väldigt intresserad av Freja och sticker ut huvudet genom staketet. Men Freja är nog mest intresserad av att käka upp dom så hon får ligga på backen och kika på dom på håll istället:)