5 Juli, 2011
2011-07-05 kl. 15:34:10 | Frejas Liv | Kommentarer (2)

Imorgon ska vi besöka veterinären igen. Den här gången för något helt annat än benet. Freja har ju just löpt färdigt (tror jag iaf) och som de flesta vet så svullnar dom ju upp "där bak" under löpen. Idag upptäckte jag en svullnad som inte ska vara där, en böld på ca 1 cm på sidan i skinnet som ser riktigt ond ut. Jag är ganska säker på att den uppkommit under natten eftersom jag borde ha upptäckt den igår om den fanns där då.

Direkt då jag fick syn på den så ringde jag djurkliniken här i Skellefteå i panik och halvskrek nästan fram mitt ärende. Eftersom hon inte slickar sig eller verkar besvärad av den (än) så fick vi en tid imorgon på morgonen för att dom ska få titta på den och göra något åt det. Nu kommer jag gå och må dåligt ända tills imorgon då vi får åka till veterinären och få hjälp. Jag är en riktigt mästare på att tycka synd om Freja och oroa mig över henne. Stackars hund!

Dessutom har hon på sista tiden varit rätt stel i bakbenen och om det inte blir bättre snart med lite mer simmning så ska vi åka till Lule och undersöka henne där. Nu verkar det ha blivit bättre och hon haltar ingenting på bakbenen längre. Men som sagt, jag vill nog fara och kolla henne ändå eftersom vi vet att hon har dåliga höfter.


Min kärlek!

Jag ska försöka att skärpa till mig och inte nojja så mycket idag. Men det är svårt.