19 Mars 2010
2010-03-20 kl. 00:14:59 | Frejas Liv

Det har inte blivit någon uppdatering de senaste dagarna av den enkla anledningen att vi inte har gjort något speciellt alls på dagarna. Freja vilar mycket och vi är lite fega med promenaderna eftersom hon så snabbt blir dålig i benet igen. Men för någon dag sen tog syrran med henne till affären och det tar ca 15 minuter att gå fram och tillbaka. Jag var jätterädd att Freja skulle bli dålig nästa dag men hon har hållt sig fin och hältan har inte blivit sämre alls:) Hur skönt som helst! Men hon fick ändå vila dagen efter ifall att. Helt plötsligt hoppar hon på tre ben och det är definitivt inte värt det, varken för oss eller för Freja.

Imorgon funderar vi på att åka på en "amstaff-träff" på hundhuset här i Luleå. Men jag velar fortfarande eftersom jag vet att Freja lätt stressar upp sig nu när hon har så mycket energi. Det finns inget lagom för den här bruttan:D Stefan tycker att vi ska pröva att åka och gå därifrån om Freja blir för jobbig men jag vet fortfarande inte om det är en bra ide. Det är ju bra träning men samtidigt kanske man ska börja lite mindre? Ja vi får helt enkelt se hur det blir! Det hade ändå varit kul att träffa lite fler amstaffar och deras ägare. Vi får väl ladda med massor av korv om det blir att vi åker:)


Pappa hade gjort köttsoppa och Freja fick jättegoda ben av honom:) hon har nog världens bästa moffa!



Måste även göra lite reklam för fodret som Freja äter. Det är snordyrt men gud så bra det är! Jag vet inte om det funkar till det som det är menat för, alltså lederna, men det är de enda fodret som vi har haft åt henne som hon kan äta sig mätt på och samtidigt hålla sig fin i hullet. Vi fick en rabattkupong av sköterskan på rehab när vi pratade om foder med henne så första säcken fick vi gratis, andra säcken för halva priset och tredje säcken får vi 200:- rabatt på och det gör ju inte det hela sämre:) Vi har fått krångla så mycket med hennes andra foder eftersom hon inte fått röra sig och då blivit för tjock. Det finns ju en gräns för hur mycket man kan minska fodret och det var jobbigt att se henne gå hungrig jämt och ständigt. Efter att vi gått över från royals valpfoder till det vanliga vuxenfodret blev det ju en förbättring men absolut inte så bra som vi hade velat. Så efter det så böt vi till eukanubas foder som är bra för lederna och då blev ju stackarn benig som en get! Men med det här fodret har det inte varit några problem alls och dessutom är det bra för hennes stackars leder. Så tummen upp för det här fodret. Har ni hundar som har problem med lederna så kan jag inte annat än rekommendera det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback