3 Juni 2009
2010-01-16 kl. 00:18:39 | Inlägg från gamla bloggen

Idag har vi varit till veterinären med Freja.

Veterinärbesöket började med en massa massa väntan. När veterinären kom var Freja jätteduktig. Vi fick undersökas i korridoren eftersom inget rum var ledigt och Freja var jätteduktig. Hon satt mest och tittade på alla andra hundar med öronen på helspänn och ibland vände hon sig till veterinären för att ge henne en puss.

Freja reagerade en gång på vänster fram när hon klämde på benhinnorna men annars var hon helt obrydd. Därför misstänkte hon panosteit direkt men ville ändå röntga för att se att armbågarna var okej.

Det betydde att vi fick vänta ännu mer på röntgen. När vi väl fick komma in la vi Freja på bordet och hon var jätteduktig. Veterinären tyckte inte att vi skulle sedera henne eftersom hon är så lugn och jag var lite orolig att monstret som säkert finns någonstans inom henne skulle bryta ut när hon väl läg på bordet. Men icke! Hon låg stilla, tyckte det var lite läskigt men låg stilla. Efteråt körde vi sitt och ligg på bordet bara för att hon inte skulle tycka det var så läskigt och förstå att man inte alltid blir nedbrottad när man är på bordet

Veterinären kom in ganska direkt efter att bilderna tagits och berättade att det såg fint ut på röntgen. Ingenting på armbågarna och det är ju inte säkert att man ser panosteit på röntgen så det är säkert det.

Vi fick utskrivet rimadyl iaf, så ska ge i en vecka ungefär och sen pröva om det lugnat ned sig med haltningen. Har det inte gjort det så skulle vi hämta ut mer medicin och ge en omgång till.

Så nu är jag otroligt lättad! Nu håller vi tummarna på att det går över och hon kan få börja leka med alla vovvorna igen Hon blir ju så sugen när hon ser alla sina kompisar i skolan.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback