11 maj 2009
2010-01-15 kl. 20:57:31 | Inlägg från gamla bloggen

Idag har det varit en lugn dag för lillan. Hon har fått vara med i skolan efter lunch då vi hade föreläsning och hon skötte sig riktigt bra, som vanligt Jag hade henne i knät och hon somnade nästan direkt. Problemet är att hon har börjat bli grymt tung så benen somnar och det blir obehagligt efter ett tag. Jag måste snart börja acceptera att hon är för stor för att vara i knät, men än är det inte dags

Idag är det väg-dag också. Vi har tänkt att väga henne varje måndag för att se hur hon går upp i vikt. Idag gissade vi på ungefär 14,5. Men ack så fel vi hade.

23/4  -  12,6 kilo
4/5    -  13.8 kilo
11/5  -  15.4 kilo

Det betyder en ökning på 1,6 kilo sedan förra Måndagen. Men det tyder ju på att hon växer och mår bra Fast lite förvånade är vi, varken jag eller Stefan trodde att hon skulle ha gått upp så mycket!

Freja är fortfarande trött efter gårdagens utställning och sover mest hela tiden. Vi måste försöka hålla igång henne ändå emellanåt så att hon inte vaknar på nätterna och kissar inne. Hon har inte kissat inne på två nätter nu så nu börjar dumheterna hon fick för sig efter urinvägsinfektionen ge med sig.

Nästa vecka har vi planerat in Frejas första viltspår med skolan. Det ska bli mycket spännande


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback