11 Juni 2009
2010-01-16 kl. 00:26:01 | Inlägg från gamla bloggen

Nu när hältan hållt i sig ett tag blir överskottsenergin mer och mer påtaglig. Jag vågar inte fara och göra ett spår till henne eftersom det är så ojämn terräng och jag vill verkligen inte riskera något nu när det börjar bli lite bättre (kanske bara det är jag som inbillar mig?)

Så idag bestämde jag mig för att ta med henne på skolavslutningen för tvåorna och treorna. Då får hon i alla fall vara ute och inte bara ligga inne och sova hela dagen.

Allt har gått bra. Freja har varit ovanligt jobbig idag, dragit mer i kopplet än vanligt, skuttat mer och försökt gå fram till folk. Men för att vara fem månader tycker jag att hon sköter sig exemplariskt. Hon tyckte att det var jätteroligt med sand och var väldigt avundsjuk på alla som fick bada medan hon knappt fick doppa tassarna.

Efter att vi varit klart på avslutningen gick vi upp till stan eftersom jag, i sista stund som vanligt, var tvungen att köpa mig en studentklänning till imorgon. Freja fick vara på Kalles med Anna medan hon jobbade och hade busat som tusan nästan hela tiden Freja tycker alltså det är jäkligt kul att gå på krogen, i alla fall så länge det bara är Anna och hon

Sedan fick hon följa med en sväng på stan medan jag och Anna paniksprang in på olika affärer innan bussen till Öjebyn gick. Freja skötte sig jättebra medan hon satt med pappa utanför och väntade på oss

När vi kom hem fick hon sig lite välbehövd sömn. Men inte dröjde det länge innan vi skulle gå och fixa flaket till imorgon. Så hon fick följa med till skolan och fixa flaket. Det konstiga är att hon knappt var trött. Jag trodde jag skulle få dra henne till skolan men icket! På hemvägen var hon också pigg och glad och när vi kom hem fick hon sitt vanliga tuppjuck, slog bak huvudet och kutade runt som en dåre. Trapporna tog hon på 0,2 sekunder och sen stod hon och gjorde lekinviter när jag kom upp för trappan.

Hon drog ett race till Stefan som satt i soffan och sen däckade hon som på beställning

Nu ska Freja få ligga och sova medan jag och Stefan går till Linda och tittar på film. Det blir perfekt ensamträning


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback