25 April 2010
2010-04-25 kl. 14:36:27 | Frejas Liv

I Torsdags kom Linda hit för att stanna över helgen. Med sig hade hon givetvis Jiddra som är Frejas största idol! Freja har gått på moln under helgen och inte låtit Jiddra vara ifred i många minuter. Och inte har hon blivit mer halt heller! Hältan har snarare blivit bättre faktiskt. Vi var ju på rehab i Torsdags och dom tyckte det såg jättebra ut. Hoppas nu det håller i sig och att hältan försvinner snabbt:)

Igår kom Lindas kompis hit med sin amstaffhane och som jag misstänkte är Freja inte vidare snäll mot hundar hon inte känner. Hon försökte flyga på Bosse flera gånger och var en riktig surkärring. Dessutom vaktade hon sina grejer och Jiddra. Jäkla hund alltså. Hoppas det blir bättre sen när man kan börja ha henne med andra hundar.


Bosse






Motvilligt gillade Freja läget:P

Bosse är nog en av de sötaste Amstaffhanar jag sett! Han har verkligen ett snällt ansikte. Sen var han hur lugn och mysig som helst. Man kunde inte annat än bli förtjust:) Tänk att Freja också varit lugn och sansad en gång i tiden, det var tider de. Haha.

Kommentarer
Postat av: linda & azi

Hon kommer från en privat uppfödning i Motala. Jag fick henne för 4 år sedan, då var Azi 4 år. Alltså omplacerings hund :)

2010-04-29 @ 19:19:08
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Nicole

vilken sötis Bosse var då :)

2010-05-03 @ 19:54:53
URL: http://nicoleochalfons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback